Hoe werkt het?

Stel u heeft 1 of meerdere opstaande vorderingen. U heeft de klant ingebrekegesteld, gedagvaard of zelfs een vonnis. In al deze gevallen heeft u het geld nog steeds niet op uw rekening staan. En ondertussen lopen uw eigen kosten wel door en heeft u het geld zelf nodig.

Cederen Vordering

Als u een vordering heeft op een particulier of bedrijf, dan heeft de mogelijkheid deze vordering te verkopen. Wij betalen u een bedrag voor de vordering en nemen in ruil daarvoor de vordering van u over. Het bedrag dat wij u betalen, is meestal lager dan de gehele openstaande vordering ter compensatie van het door ons te lopen risico en te maken kosten.

Overdracht vordering

Nadat u ons de factuurgegevens heeft verstrekt, doen wij u een bod om de vordering van u te kopen. Als u akkoord gaat stellen wij een akte van cessie op waarmee u de vordering kunt overdragen. U ontvangt de betaling van ons en wij nemen de invordering van uw over.

Nu uw vordering te koop aanbieden?

Als u wilt weten wat uw vordering waard is vul dan het formulier in op deze pagina. U ontvangt dan direct een vrijblijvend bod op uw vordering.